La nostra història

La nostra història remunta al 1944 quan Josep Missé i Torras obre la la primera botiga al carrer Bisbe Català nº2, amb el magatzem adjunt en el núm. 4 del mateix carrer. En aquell moment els mobles eren fets a mà pel propi Josep Missé, i va ser anys després quan s'inaugurà la que ha sigut durant molts anys la botiga a la Riera Bisbe Pol nº 61 d'Arenys de Mar.

Allà s'hi va vendre de tot mobles, complements, regals, inclús cotxets de criatures. Anys després va agafar el relleu de la botiga el seu fill Fernando i fins a l'actualitat ha portat el negoci. Han sigut molts anys d'esforç i treball de tota la família, adaptant-se als canvis i les modes dels nous temps. Per sort en Fernando va ser previsor i l'any 2000 va adquirir un nou local a l'altre banda de la Riera, al número 94.

A l'actualitat i després del desembre de 2014, s'ha traslladat tota la botiga definitivament a la Riera Bisbe Pol 94, una exposició de 3 plantes amb matalassos, somiers i descans a la planta baixa, moble clàssic i modern i complements a la planta carrer.

moblesmisse3.jpg
Interior de sala de estar